Proiect tehnic pentru instalația sanitara și instalația termica

Proiectul prevede :

– Asigurarea cu apa potabila a consumatorilor imobilului;
Apele uzate menajere colectate de la grupurile sanitare din cladire;
– Proiectul prevede colectarea apelor uzate menajere de la bai si evacuarea lor la canalizarea exterioara;
– Prepararea si furnizarea agentului termic necesar încălzirii, racirii si prepararii apei calde menajere a cladirii, se face cu  o pompa de căldură aer – apă, ( Qinc / racire =23/20 KW) complet automatizata;
Pantru asigurarea introducerii permanente a aerului proaspăt în întreaga cladire si evitarea pierderilor de aer tratat prin economie de energie de răcire vara şi încălzire iarna. Recuperatorul de caldura este  proiectat pentru instalare şi funcţionare în sisteme de ventilaţie cu tubulatura rectangulară
– Aerul viciat din grupurile sanitare este evacuat in exterior cu un ventilatoar de tubulatura axial, montat suspendat in zona plafonului fals.

0,00 lei

0%

Suma fond necesar 7.311,00 lei ...

Suma fond necesar ramas: 7.311,00 lei

0 Fondatori

SKU: CL-003 Categorie:

Descriere

Proiectul prevede :

– Asigurarea cu apa potabila a consumatorilor imobilului de la adresa mai sus mentionata se va face de la reteaua stradala, prin intermediul unui bransament din teava de polietilena de inalta densitate, Dn32, Pn6.
 
-Apele uzate menajere colectate de la grupurile sanitare din cladire, sunt preluate printr-o retea exterioara de canalizare gravitationala, prin curgere libera, pe care sunt aplasate, camine de vizitare din beton si conduse la reteau de canalaizare oraseneasca existenta.
– Proiectul prevede colectarea apelor uzate menajere de la bai si evacuarea lor la canalizarea exterioara.Apa caldă menajeră este preparata de un boiler vertical cu volumul de 300L, prevazut cu serpentine si rezerva cu rezistenta electrica,  .
– Prepararea si furnizarea agentului termic necesar încălzirii, racirii si prepararii apei calde menajere a cladirii, se face cu  o pompa de căldură aer – apă, ( Qinc / racire =23/20 KW) complet automatizata.
Instalaţia de încălzire / racire a clădirii se realizeaza cu ventiloconvectoare carcasate pentru montaj aparent, funcţionând cu apă caldă (60/50°C) si apa racita ( 7/12)°C . 
 
– Pantru asigurarea introducerii permanente a aerului proaspăt în întreaga cladire si evitarea pierderilor de aer tratat prin economie de energie de răcire vara şi încălzire iarna, precum si eliminarea permanentă a umidităţii şi prevenirea apariţiei mucegaiului, a fost prevazut in recuperatoarele de căldură  în flux încrucişat care recupereaza o parte din căldura din aerul evacuat.
Recuperatorul de caldura este  proiectat pentru instalare şi funcţionare în sisteme de ventilaţie cu tubulatura rectangulară. Funcţii disponibile: filtrare aer, preîncălzire; diminuarea zgomotului; controlul CO2 din spatiu; recuperare de energie.
Recuperatoarul de căldură este prevăzut cu ventilatoare de înaltă eficienţă, cu filtre de aer clasa G4 şi G7, un schimbător de căldură aer – aer de eficienţă ridicată, de până la 90%, preincalzitor electric si reglaj constant al debitului de aer. Recuperatorul este pentru montaj in pod si este echipat cu clapetă de by-pass acţionată de servomotor, cu protecţie antiîngheţ .
– Aerul viciat din grupurile sanitare este evacuat in exterior cu un ventilatoar de tubulatura axial, montat suspendat in zona plafonului fals  , realizand in grupul sanitar o usoara depresiune pentru a nu permite aerului viciat sa se infiltreze in incaperile alaturale.
Meniu